New York

Jag har haft världens lugnaste helg. Samma bag in box vin, men med olika sällskap. I fredags hade jag Matilda här hemma. Det var kul, saknar att inte kunna umgås med henne 24/7.
Igår hade jag Tim och Nacholima över för lite vin, skräckfilm och chirre. Tim var rädd och spelade the sims istället. Natha spenderade natten här och idag drog vi in en undangömd videospelare på mitt rum och såg lite klassiker, he-he. Imorgon åker Natha till Barzelonah och jag är så friggin' avis! Och Sara är på BajsBali och Matilda ska till New York och jag sitter hemma och går loco! Jag vill också till New York! Och jag vill att det ska bli årsskifte så jag och Sara kan springa runt med buckets i Thailand.

Men högst på listan nu: New York. Kan man önska sig det i föedelsedagspresent? Borde kunna. Perfekt att fylla 21 där.

Här har du lite New York bilder Matcholek!






Jag försökte vara lite konstnärlig när vi åkte taxi på kvällarna. Gick sådär.









Vill verkligen dit igen!


Nu ska jag föna frillizen och läsa boken jag lånat av Martina lite för länge. Snart klar i alla fall, och boken är fabiana!


My liddle nacholima

Kolla vad min lilla pärla nacholima skrev om moi!!

hon är ofta till tillställningar sen
hon är en modell med fint hår, långa ögonfransar och välsvarvade ben
hjärnmos får hon så ofta hon kan
hon tycker att det är jobbigt, men jag tycker att det är roligt som fan
hon får mig att skratta som ett barn när hon pratar på ormspråket
det kommer jag aldrig aldrig aldrig tycka är tråket
hon är också ofta äcklig
men ibland visar hon att hon precis som alla andra är bräcklig
hon kör runt i en gul liten bubbla
när hon har höga skor och en massa vin i sin kropp, kan hon ibland snubbla
hon är snäll, vacker och rolig
hon gör den gråaste dag solig
vi brukar kolla på harry potter på natten och dricka öl mitt på dan
hon ringer alltid när hon vill ut på stan
hon vill gifta sig rikt i usa, men hon vill också resa och känna sig fri
hon älskar precis som jag astrologi
snart åker hon ifrån lilla mig
din dumma fis, vad ska jag göra utan dig?


Aah, tyckte att det var vackert! Vad som också var vackert var att hon och jag åt kyckling idag och att jag nästan fick parkeringsböter. Ha-ha-aaaaa life is goooood! Ikväll har jag ätit typ en halv wienerbrödslängd. Jag mår illa som ett kräk, men det var värt det. Oooch jag har spelat en massa the sims 3. Natha har fått mig beroende än en gång. Ni borde se våra gubbar - de är   i d e n t i s k a  !  Verkligen vi i datorform. Jag har även slingat min egen hjässa idag. Det blev blont, som vanligt.

Ps. Jag och natha har kommit på världens roligaste sak. Man kan ju skriva in texter på sin dator som den läser upp (så. ball.). Så jag och Natha brukar skriva saker i stil med att man sitter fast i datorn och att man behöver hjälp och vill komma ut. Och medan man spelar upp det så spelar man in ljudklipp på msn till någon stackars människa (i vårt fall så blir det oftast mamma som sitter i rummet bredvid). HA! I början blev mamma lite rädd och det tog lite tid innan hon vågade svara något. Men till sist blev hon nog lite trött och skrev att vi kunde minsann fortsätta att sitta fast i hennes dator. Inte okej.

Imorgon ska jag zu arbeit igen och det känns mer än okej! Men det innebär att jag får sluta spela the sims och lägga mig ungefär nu!

TTYL



Hahaha, jag dör på min poofy frill! Me and my grls i Bulgarien.

He-e

Ja min nystartade blogg gav verkligen en rivstart! Men jag har faktiskt inte hunnit. Alls. Jag har jobbat som en liten gris och jag trivs något så fruktansvärt bra. Och när jag inte har jobbat så har jag sovit över med Nacholima. I helgen träffade vi Sanne, Ida, Selva, Hanna och några till och det var såååå perfect! Innan vi stack till Debaser så posade jag och Natha lite:



Natha hängde inte riktigt med på noterna ibland ocg såg därför riktigt flebbig ut hehehe. Men hon är vacker som en dag för det mesta! Vi gjorde en video också. Men så rolig var den inte. Kändes mest pinsamt att se på den nu. Min basnorrländska, minrap och min "på kroken-läpp" var dock ganska okej. Natha satt mest och flabbade åt mig.

Nu måste jag föna frillan, imorgon är en ny dag på Gina och jag börjar redan tio o klockis!

TTYL

Oopsi

Några flaskor vin hos Anna igår blev starten på en oplanerad utgång. Själva kb var väl inte så jävla ball (som väntat), men jag älskade att träffa Julia och Anna och bara få prata skit och lukta på Hassehundens fisar. Vad som var roligt igår var iaf att Sarasve också tog sig till stan. Jag och Sara tog oss till den kassaste efterfesten ever, stack därifrån, träffade Saras kompis Filip och sedan tog vi en taxi hem till Sarash. Mina senaste crash-ställen har varit  s-v-i-n-k-a-l-l-a. Jag gillar kyla själv men det här tog priset. Så än en gång kurerar jag mig idag och känner mig svaaag. Som tur är så hämtade min paps mig hos Sara. Väl hemma så rensade jag och mamma bort julsakerna. F-in finally! Sedan kom mina girls hit och jag färgade och kapade Martinas hästman. Hihi. Hästman eller Martinas man som råkade vara en häst. Skoja, klart hon är tillsammans med en människa!



Nu är bara Natha kvar här hos mig. Vi jäser i min soffa och ska snartb se himym!

Jag och Natha för snart 4 år sedan. Paow och Dessie, släng er i väggen. We are the original barbies!!!

Tisdag

Nu har jag varit på Ikea med paps och ska snart köra in till Malmö igen. Ska slinga Julia igen! Efter det blir det nog lite vandring i stan.

Smell u later!


Daniella, Julia, Isabella och jag. Malin och Anna saknas, men vi var det bästa frisörgänget in history!


Nyår

Här kommer lite nyårsbilder som ni kan kika på (och kommenteraaa):











De är inte i ordning alls, men de är ack så fina. Bilderna är på mitt FBG-gäng + Timpiz.

Idag har jag varit på möte hos min jobbcoach, men jag ser henne mer som en livscoach. Helt fantastisk människa som jag delar många intressen med har jag märkt. Vi har kikat på massor med olika utbildningar åt mig och jag fick låna hem en hel drös med nya böcker. Jag har bestämt mig för att bli beteendevetare, och att sedan inrikta mig till samtalsterapeut.

Annars så har jag klippt min farmor, varit hos mina mostrar en sväng och sedan hämtade jag och mamma en katt som vi ska passa i två veckor. Kattafan. Är. Så. Jävla. Söt. !!!.

Imorgon ska jag och pappa till Ikea. Jag ska skaffa mig en ny taklampa då den jag har nu förstör glödlampor ungefär en gång i veckan. Efter det ska jag nog träffa Julia och färga hennes utväxt igen. It's crazy! Efter detta ska jag antingen träffa Nachos eller så ska jag och Julia ta oss till stan.


Nytt år - nytt försök!

Nu är jag, liksom min vän Daniella, tillbaka på blogg.se. Varför? Jag blev inte rik på metrobloggen. Det tror jag inte att jag blir här heller, men blogg.se känns lite mer clean och... nytt, helt enkelt. Jag börjar med ett kort inlägg, för jag ska nämligen lägga mig och läsa en bok jag lånat av långetina. Imorgon kan jag bjussa på lite nyårsbilder!

Hejdå till metrobloggen, hej till nya bloggen!


RSS 2.0