Am I free or am I tied up?

Tjabaaaaa!

Yes, jag lever! Men jag jobbar. Klagar verkligen inte! Jobbar med världens finingar och trivs så bra så bra :) Dock ett tag sedan jag jobbade med Saris. Miss uuuuu!

Malmöfestivalen är över och jag är nöjd. Är inte jätteimponerad av festivalen i år. Men! Jag åt langos. Har inte gjort det på säkert fyra år. Nu vet jag varför... En gång vart fjärde år är nog ganska lagom om ni frågar mig, haha! Jag hann även se Lars Winnerbäck, Teddybears, lite Melissa Horn ooooch: Miike Snow! Så bra?! Och så snygg man?! Skägg är nog det lurigaste som finns, det kan göra nästan vem som helst snygg! Men jag tror att sångaren ser pretty amazing ut utan skägget också. För övrigt inte imponerad av Lars Winnerbäck eller Melissa Horn. Motsatsen till mina vänner, jag vet, men det klickar liksom inte. Lars Winnerbäck har jag inte ansträngt mig för att gilla, så det är kanske därför. Och Melissa Horn tänker jag inte ens börja lyssna på. Det lilla jag läst/hört låter som värsta martyrtexterna med en ledsen stämmis. Och sånt sysslar jag INTE med! Kör heller på Alors On Danse eller min älskling Fatman Scoop.

Och nu såg jag att jag mest har gnällt på Langos och artister när jag kan meddela att Teddybears var aWeSOmE??! Den halvtimmen jag såg iaf, innan jag började längta efter min kingsize bed och insåg att morgondagen innehöll arbete. Teddybears och Miike Snow var alltså coolt. Och snyggt.

Annars?!? Jag vill shoppa. Som fan. Och gärna åka tillbaka till Grekland igen. Som fan. Och jag måste ha nya skor!!! Och jag måste köpa en ny parfym!!! Och jag måste köpa en trissis!!! Och vinna!!!! Och nu måste jag sova innan jag avlider. Och inatt kommer twinsen och Elin hem :'):'):') Elin praktiserar på mitt jobb, kul! Hoppas hon missöter sig så jag kan få skälla och känna mig viktig! :D Men det händer nog inte, för Elin är helt okej ambitiös och duktig.

New b00tz


Här är jag. I webcam, såklart! Försöker sporta mina nya skor som ni ser! Hur går det?! Ni kanske tycker att jag ser lite avslappnad och ball ut, men ni ska bara veta vilken fruktansvärd ansträngning det ligger bakom! Ni kan se det på...... min hand. Pressat sliter den upp mitt uviga ben, allt för att ni ska se min nya höstsko. Och nu tror ni kanske att det är en classic i stil med skon från nilsson eller scorett eller rent utav acne, men så är inte fallet. Som ni kanske ser på den tacky prislappen så är det en skopunktensko. 349 kronor! Åh, jag är så snål :') Man kan inte tro att jag arbetat med skor och varit pretto när det kommit till skinn och sulor och hela köret. Syntetskon kommer kanske ge mig smelly feet, men för den struntsumman är det värt det!


(ps det är storlek 39, inte 44...)

Monday morning

Okej kids. Det är måndag, vädret suger och jag är..... LEDIG!!!!!!!!! Känns mycket olustigt. Jag har glömt hur det känns att vara ledig. Matildas hårbeställning har inte kommit än, så just nu väntar vi och ser om det blir några extensions idag eller inte. Så just nu är jag rastis som fan. Och då kom jag på en fantastisk idé som gynnar oss alla.....: WEBCAMBILDER!! Finns det något smidigare sätt?? Tror inte det :D:D

Såååå, här får ni!


Här sidder jag o myser :):):)


Hääääär gör jag mitt klassiska partytrick


Här visar jag upp mina ögonfransar OCH mitt nagellack!!!


Här gör jag reklam för min frullelito: (eeeeh tummen???!!)


Wohooooooooooooooo


Detta var alles från mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Rabies

Nu är jag hemma efter en grillkväll hos mina mostrar! Har saknat dem, har knappt träffat dem efter att jag kom hem från min resa. De fick se mina tågluffarbilder och vi tittade även på min kusins studentbilder. Och åt ananaspaj ofc -klassiker som min lilla mamash alltid bakar.

Jag är ledig imorgon. Eller ja, ledig och ledig, det bjuds på hårfix och vaccinationer. Jag är en hopplös hypokondriker, så när jag kollar på VaccinationsService hemsida blir jag helt lyrisk! Högst på önskelistan nu är ett rabiesvaccin och malariatabletter :) Haaa-haaaa. Nu ljuger jag, jag är livrädd! Förstår inte hur jag ska kunna sova gott inatt med all min paranoia. Jag kommer ta avstånd från varenda hundjäkel jag ser innan vaccinet är i mina vener!!

Nu är det dags för sängen. Ska upp tidigt imorgon IGEN. Kvällen avslutas med vad jag tror är Batman på TV.

Smell ya!


Jag och fina Matchulu! Imorgon får vi designa måsar!

HAHA

Igår var fyra personer inne på min blogg!! Gillade ni vad ni såg? :D

Jag har blivit så pepp på att blogga igen, men när jag väl börjar så försvinner allt det roliga jag har tänkt skriva. Förövrigt så händer mycket i mitt liv nu, både på jobbet och privat!

Och för er som undrade så var min tåg- och båtluff awesome! Kids, ni måste göra det någon gång i livet. Visst, det var läskigt, jobbigt, slitsamt och drygt ibland, men det hörde liksom bara till! Det var ju skitkul mest hela tiden annars! Lätt den bästa resan jag gjort i hela mitt liv (den och New York såklart!). Jag har även fler resor på lager, och jag gissar att de kommer slå alles med hästlängder!

Jobbet på Gina har gått finfint! Det har varit mycket drama den senaste tiden, men nu börjar vi gå mot ljusare tider :) Jobbar med världens finaste tjejer just nu, kan inte ha det bättre! Tänk att man kan ha sån tur va! För ett år sedan var jag arbetslös då min förra butik jag jobbade i lades ner, och nu har jag världens roligaste jobb och härliga kolleger.

Åh, måste gå. Mina grannar har bestämt sig för att gasa ihjäl mig med tändvätska. Är det farligt att andas in? Då är jag nog död nu. Hur fan kan man ösa med så sjukt mycket tändvätska?!? EN gnista i mitt rum och jag är förkolnad.


Här har ni mig i skrivandes stund. Okej, jag erkänner. I skrivandes stund så har jag datorn underifrån, men ni kan tänka er hur fet jag såg ut då, så jag fick avancera lite. Och nu kom ännu en tändvätskevåg. Kan. Inte. Andas. Kan ni inte grilla så får ni väl för fan skita i det! Hur svårt kan det vara?!

RSS 2.0