Tjaaaaa



Okej, inte den stiligaste bilden på mig, lite skitnödig hund-varning på den. Men mitt hår var fint!! Ser så lent ut! Man vill bara klappa och gosa med det för alltid, visst?! Sara ska fiza (hahahaha fiXa menade jag :D) mitt hår på onsdag. Min mördarutväxt ska bort, hår ska av och hår ska på. Har laddat med nya färger, både de klassiska och "räddartoningar", för mitt hår tenderar att bli allt annat än beigeblont på första försöket. Men man ska aldrig säga aldrig!

Checkade in min blogg igår och såg att det var skamligt längesedan jag skrev. Jag lever ju!! Men jag lever för mycket för att bloggisen ska få tid. Har haft några mycket fina veckor ooooocccchhhh......

JAG ÅKER OM EN VECKA OCH EN DAG?!??! Åh, min och annas fina spontanresa :') Vår rutt äääär: Lund - Berlin - Prag - Zagreb - Split - Zagreb - Belgrad - Thessaloniki - 10 dagars båtluffande i Grekland - Patras - Bari - Brindisi - Rom - Milano - Paris - Amsterdam - Tyskland - Danmark.

Det kommer ju vara så sjukt loco :D 22 dagar blir vi borta så då blir ju inget aktivt bloggande... He-he. Men kanske sen! Då har jag säkert en massa bilder jag vill skryta med. Kiiids, nu ska jag ta mig till Malmö och sällskapa med en cool katt. Efter det blir det Debaser. Kanske. Smell ya!


RSS 2.0