I'm leaving it to change

Idag har jag varit på mitt älskade jobb. Känns så fruktansvärt bra att sakna jobbet när man är ledig. Allt är så himla kul just nu :) Jobbar med de finaste människorna som finns, både i Trelleborg och i Malmö. Var och hälsade på tjejerna i Malmö igår. Saknar dem! Det är snart ett år sedan jag började på Gina, och det har varit ett av de bättre åren i mitt liv. Det är så kul att Elin också är med nu. Så himla duktig! Blir alltid så stolt när mina vänner är duktiga. Kanske bara för jag är äldst, så reagerar jag som en mamma....

Min helg var fylld med jobb och roligheter. I fredags fyllde min fina mami år. Av mig fick hon en favoritparfym - Dior Pure Poison. Den är awesome! Ska ge igen på mammas parfymlånande och låna lite av henne nu, haha!
I lördags jobbade jag hela dagen, efter det var det rally hem och göra mig iordning. Min snälla papps körde mig hem till Sara där det bjöds på hemmalagad pizza och förfest. Efter vin, cider och öl så tog vi bussen till Malmö och Babel. Längesedan jag var där, och det var riktigt kul! Blev bjuden på tequila (vilket jag egentligen h a t a r !) och dansade tills jag var lökig deluxe. Kvällen avslutades med att Sara flashade och vi blev jagade på möllan. Bra avslut!

Söndagen blev också jobb, sedan körde jag hem och sov. Elin kom hem till mig på kvällen och vi såg på film och snackade skit. Igår var jag ledig och då bestämde jag mig för att ta en ordentlig powerwalk. Jag hamnade hemma hos Sanne och vi båda bestämde oss för att vi behövde köpa nya skor. Vi tog oss till Entré, kollade butiker, sa hej till tjejerna på Gina och köpte skor! Jag köpte höstskor, äntligen! Det blev ett par billiga (ja, jag är fortfarande pinsamt snål) från monki. Men fina var de och jag är nöjd! Sanne köpte de Reebok Easytone. Vill också ha dem?! Deras reklam måste ju få varernda en att vilja ha dem.. Inte okej! Provade deras Easytones som man har när man springer. Riktigt fula! Sannes var däremot fina och det var slutet på vår shoppingdag.

Idag har jag som sagt jobbat. Jobbade med Challe och Elin och sedan åkte jag och Elin hem tillsammans. När jag kom hem skulle det egentligen bli powerwalk med Sanne, men vädret gjorde mig tveksam. Det blev istället The Sims och Idol för min del. Är lite sugen på en runda nu ikväll istället.

Imorgon är jag ledig igen, sedan blir det jobb veckan ut. Jag ska spendera dagen med Elin och följa med henne på ärenden. På kvällen ska jag förtidsrösta och sen blir det fika och idol i stan med Sara och Elin! Ska bli så mysigt! Ska se om jag hittar en present till papps också som snart fyller år. För övrigt så väntar jag på två böcker som jag beställde i måndags. Det blev bland annat en bok från Kay Pollak. Min jobbcoach tipsade om honom så det ska bli kul att se hur den boken är.

Nu får jag bege mig ut på promenaaaad o mina nya shoez!



Fog a dog

Okej, jag får lägga flyg-planerna på hyllan ett tag. Hela kalaset kostar cirka 130,000.

????!!!!!!!!!!!!!!!!!??????!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!!!!!!!!!!!!???!?!?!?!?!!!?!!!

Ibland är livet inte lika schysst. Ska köpa en liten trissis och hålla tummarna tror jag. Men å andra sidan så ska jag om typ 4 månader pysa till massa roliga världsdelar och länder. Det är schysst.

If u lift me up

Tja!

Idag är min enda lediga dag den här veckan. Tänkte göra en liten livsplanering idag. Finns alldeles för mycket jag vill göra här i livet. Jag skulle ju vilja vara så ambitiös att jag skriver en bok. Har redan två citat som ska vara med i den, hehe. Bra jobbat va?? Gissar på att boken blir cirka 3 sidor tjock. Men det jag vill göra ungefär allra mest är aaaaaatt: lära mig flyga flygplan. Kan inte komma på något fantastisk än känslan av att kunna styra själv uppe i luften. Eller, vad vet jag egentligen? Men varje natt jag drömt att jag har flugit så har jag vaknat med världens bästa känsla i kroppen. I drömmarna sitter jag förvisso inte i något plan, men jag får vara lite realistisk och inse att det inte går att vifta lite med armarna i verkliga livet. Haha, när jag var liten var jag fruktansvärt förtvivlad när jag insåg att det inte funkade. Jag hade sett en flygande trollkarl på TV, och efter det försökte jag göra likadant........ Typiskt mig.. Så ja, jag måste helt enkelt även lära mig att flyga.

Annarz då?! Jag tappade ett annat puder i golvet idag! MEN! Det höll :):):) Ibland är livet allt fint. Måste för övrigt köpa nytt smink. När jag var i Milano i somras så köpte jag id bare minerals matte, och denna i färgen MEDIUM BEIGE !!! Fatta vlken stor grej det var för mig, som annars måste ta det ljusaste som finns. Tre veckors sol gjorde verkligen nytta. Men ja, nu räddar inte ens min brun utan sol situationen. Jag måste ha en ny, ljusare. Tror dock inte att den matta id:n har kommit till Sverige än? Hittar den inte på nätet någonstans heller, förutom på e-bay.

Nu ska jag äta lite sen frulliz och efter det ska jag traska ner till byn och hämta ut ett nytt ginapaket. Det förra blev det så många returer på, så jag fick beställa lite nya saker. Det är farligt att jobba på gina, man hittar alltid nya fina saker. Menmen, det bra överväger det dåliga haha :) Trivs verkligen så bra på mitt job, vill inte byta det mot något jobb i världen.... möjligen wingsuitflyinginstruktör, eller något.



Hur awesome?!?


Okej, vi tar en bild på mig idag med. Jag sportar mittbena och halvlockigt hår. Längesedan jag hade det.
Har även en ny ring, en dubbelring med en svala. Gillar den! Min fina kollegis Elin som fixade den åt mig och söta tjejer på Glitter som la undan den till mig.


....

Jag har blivit så fruktansvärt klumpig på den senaste tiden, och detta speciellt på morgnarna. Sen att jag föddes med ett ganska hetsigt temperament gör ju knappast saken bättre. Igår när jag precis skulle gå mot bil och jobb så tappar jag mitt puder. Ser, i slow motion, hur det sakta faller mot marken, studsar och puff, så ligger allt puder som en fet dammhög på golvet........
.............
...........
.......................................

Idag ska jag på ärenden innan el jobbo, så jag har gått upp tidigare osv för att inte behöva stressa, MEN: min kropp är inställd på något slags stress-mode iaf och jag tappar, välter och svär mest hela tiden. För enbart fem minuter sedan tänkte jag multitaska, dvs gå och äta min macka samtidigt. Det gick inte. Mackan föll ur mitt grepp och seglade neråt mot marken, MEN!! Jag är ju van, och därför har jag utvecklat snabba reflexer när det kommer till sådana här kirssituationer. Så med vana händer ska jag rädda den där jävla mackan, men jag vågar liksom inte ta hårt i den, känns snuskigt. Så istället gör jag något försök att ta den underifrån, vilket resulterar i att jag råkar kasta den mot mig och mina kläder, och SEDAN fallar den till marken.

Så där står jag, en tisdagsmorgon med ett trasigt puder, halvfint hår och en nersmörad tröja och strumpisar som med all säkerhet luktar prickig korv. Så. Äckligt.

Nu ska jag sluta vara arg, för snart blir det jobb med de bästa, minus Sara.

Smell yaaaa

RSS 2.0