Godmorgon myskatter!!

Idag är jag uppe tidigt som ett kräk då jag börjar niiooooo! Detta är min sista heltidsdag och det gör lite ont i hjärtat. Meeeen jag kommer ju jobba kvar och fortfarande få träffa de finaste kollegerna ever.

Ikväll ska jag och Matcholec dricka massa vin hemma hos mig, och sedan ska vi till möllis! Ska bli kul! Natha och Sara ska också med! Wohooooo!

Idag är en bra dag! Förutom min hosta då, men jag överlever den nog!

TTYL


Så här pigg och fräsch är jag idag. Och jag ser exakt ut som igår. Kul.

5 februari

Häääj bloggääään!

Har jobbat till åtta typ hela veckan så är ganska slutkörd, men jag trivs så bra så det gör inte så mycket. Hela veckan har jag varit pepp på att dra ut med Ida och de andra tjejerna, ända tills..... idag. Eller ja, igår började mina besvär. Igår var mitt högra öga irriterat. Idag är det det vänstra?! Det är liksom mer ödleöga än vanligt och det, mina vänner, är inte okej. Så när ögat är fult så blir liksom allt annat också fult. Så här sitter jag med en mugg kaffe och utstrålar fulhet. Och Ida som till och med tänkte möta upp mig för att jag är rädd för att springa omkring ensam i stan (iaf när jag är nykter!).

Imorgon så ska jag färga och klippa Le Mammsi och på kvällen så ska jag förhoppningsvis ut med Ginacrewet. Ställen som inkonst, kb och debaser är inte att tänka på, så det ska bli spännande att se vad som händer! Och det ska även bli spännande att se hur mina ögon muterats till imorgon.

Nu: vänta på att Natha ska ringa (!!!<3<3<3<3<3!!!!!), ta lite mer kaffe och kanske spela the sims. Snart blir min gubbe "åldring". Så....nasty..... Nathas är redan åldring, men det är för att jag gav den gubben en extra tårta... Och nu svamlar jag om absolut inget intressant alls...  Och på tal om det så råkade jag och Natha adoptera en pojke på the sims.... Så vi bestämde oss för att döda honom........ Vi döpte honom till "död".... Kunde inte ens unna honom en stor bokstav...... "död Coolzon"...... Men socialen tog honom. :(

RSS 2.0