Boatz n hoez

Nu är det ganska så bekräftat: jag och Anna flyr till Grekland i sommar! Det ska bli sååååå bra! Och givetvis så tar vi några stopp på vägen då vi ska tågisluffis ner. Jag kan inte längta mer!

Idag har jag för övrigt stressat, stressat och stressat. Jag har varit på personalmöte, haft bil på besiktning, fixat hår, försökt hålla mig vaken, stressat lite till och seeedan på kvällen blev det show med Elin bror, lite öl och en mysko, blåmålad man.

Nu ska jag äntligen sova!!!!


I'm kind of busy



Tja vänner!
Jag lever fortfarande, än om det inte skulle verka så.
Igår hade Natha maskerad. Det var fint. Jag hällde i mig mitt vin och blev lite för tipsy, men jag mådde suveränt hela kvällen och hade mycket roligt. Hoppas att min baby N också hade det!
Idag har jobbat, och imorgon blir det ännu mer jobb. Kul!
Bilden ovan kan vi kalla för ett test, om jag fortfarande hade toa-pose-stinget. Om jag, trots min stigande ålder, fortfarande kunde stå med kameran i en krampaktigt grepp och detta tillräckligt länge för att iaf få en acceptabel bild. Det går än så länge, men snart får jag väl lära mig photoshop eller något liknande. Jag har kommit en bit på vägen; jag kan göra bilder svartvita!

Thiz iz me, sistah


Hej vänner! Ville bara visa hur fint mitt hår var för ett tag sedan. Nu är det bara risigt, torrt och fult. Som tur är så är nya extensions på väg hem till mig och jag har världens bästa vän och frisör: Matilda



Och här kommer en massa bilde rpå hur jag ser ut när jag målat på mascaran. Hur lyckas jag?! Och varför fotar jag det?







Ooooch idag hade halva sidan av min mun svullnat upp. Hur skulle det vara med lite symmetri i fejjan?



Och här är fransarna jag får tillsammans med allt bajs på ögonlocken!!! Var är Tyra, liksom? Im ur covergrl sistah!


Och här har ni chocken number one!!!: Jag har FÄRG på mig!!! Blått!!! Med slickad frilla!!!





Såååååååå... Nu fick ni en inte the sims relaterad uppdatering. Jag bloggar varken roligt eller ofta, I know. Men jag jobbar och är glad och trivs ganska bra med livet. Förutom en liten detalj....

JAG FYLLER 21?!?!?!? Jag råkade skriva till Matilda att jag fyllde 20. Jag försöker liksom förtränga detta faktum hela tiden. Jag ser på mig själv som en gammal nucka. Vet inte om det betyder något speciellt, gammal nucka, men det låter som en passande beskrivning på vad jag fyller. Jag ska fylla dagarna innan Dagen med jobb och partaj. På själva nuckedagen så tackade jag ja till jobb. Jag ska bjuda mina underbara kolleger på tårta, vara lite bakis (men effektiv!) och sen blir det middag med världens finaste familj. Dagen efter det ska till allergimottagningen (och kanske sluta få halvplumpade läppar).

Nu ska jag se om jag hinner se slutet på csi! Smell u later!


Wicked

Jag erkänner: min blogg är dött kött. Jag har helt enkelt för roligt för att sitta och blogga. Läsa bloggar är sååå mycket roligare. Och det roligaste i datorväg = The Sims! Åh, jag tröttnade ganska fort på det när jag precis fått det, men nu har jag kommit på att det är så fruktansvärt roligt! Eller ja, jag spelar aldrig själv. Jag och Natha spelar det tillsammans, och det är såååå kul :):):) Tror att vi är på generation tre, eller fyra? Donno. Det enda som är lite hemsk är att våra gamlingar (Madde Jr Coolzon och Natha Jr Coolzon) är "På G". VA?!? De har pojkvänner och de har för fan vuxit upp tillsammans som syskon. Naaaaaaaaaaaaasty.

Okej.... Det var INTE meningen att detta skulle bli ännu ett sims-inlägg.

Min bloggfrånvaro beror på en hel del faktorer, vilka är:
 
Jobb på världens bästa jobb med de absolut bästa kollegerna. Jag kunde inte ha det bättre, helt enkelt.
Fri tid med Nachos och The Sims
Utekvällar, främst med Anna, Nachos och Ida. Mycket wicked, men så roligt!


Så, vänner, nu vet ni vad jag gör! U wanna c this grl så finns jag runt möllan, debaser, mitt jobb eller soffan med dator och Nacholima.


Nu ska jag ha kvalitetstid med min paps! Förra lördagen var han ute och reste, så vi får ta igen den missade shoppingtiden idag! Smell u later!!


RSS 2.0