New


Okej, här har ni min nya kaluffs. Lite spontanfärgning hos min vän Bellz. Iom att jag ska resa så har jag inte budget/tid/frisör jag litar på mm så nu fick Bella ta hand om mitt sönderblekta hår. Detta är min naturliga hårfärg. OK, jag erkänner, min naturliga är gråare.

Är dock inte riktigt klar med håret. Som ni kanske ser så är det kort. Också mitt naturliga hår. Hatar det. Men då detta var en spontanfärgning så har jag inga extensions förrän imorgon. Vet dock inte vem som ska sätta i det.....

Sen trrror jag att den här färgen kommer släppa lite, iom att jag är så blekt undertill. Hoppas att slutresultatet blir något i stil med mitt hår som jag haft innan:

MEN  OKEJ, nu vill den inte ladda upp mer bilder.


Kommentarer
Postat av: chGrinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

2010-12-16 @ 20:47:40
URL: http://www.grinders.se
Postat av: Katarina

Hej! Jag skulle jättegärna vilja köpa de svarta Zhob skorna om du har kvar dom! Vore hur gulligt som helst. :} Maila mig är du snäll! =)

2010-12-21 @ 13:21:12
URL: http://akatarina.blogg.se/
Postat av: Lina

Hejsan, jag såg på Nelly att du sålde Zhob i färgen tan. Finns de kvar? Kramis! Mejla mig :-)

2010-12-23 @ 15:10:22
URL: http://www.nattstad.se/Finalinafina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0